Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, replică pentru Iohannis: 'E nevoit să mintă periodic'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Iohannis Ciolacu Iohannis

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, răspunde la acuzațiile lansate de președintele Klaus Iohannis, legat de faptul că guvernările PSD nu a făcut nimic pentru a combate fenomentul infracțional și activitatea așa-ziselor clanuri.

„Nu cred că vreunul dintre noi a fost asociat cu vreun clan interlop. Când presa a relatat că se întâmplă ceva, imediat am convocat CEX-ul și am dizolvat acea organizație”, a declarat Ciolacu, referindu-se la PSD Ilfov.

„Președintele Iohannis e nevoit să mintă periodic. Este guvernul său. S-a dovedit total incompetent. Mai nou, după raportul Curțîi de Conturi, sunt și hotomani. Cel mai grav, sunt lipsiți de orice credibilitate. După modul lor de a se comporta în această perioadă a pandemiei, nimeni nu îi mai crede. Președintele ar fi avut două alternative. Una să iasă și să recunoască că acest guvern este un eșec total, fie să iasă să încerce să îi acopere periodic și să îi tragă după el, să depășească aceste alegeri. Și această obsesie de a avea alegeri cât mai repede este pentru că vede că nu funcționează acest guvern”, a mai declarat Ciolacu.

Întrebat miercuri într-o conferință de presă ce crede despre faptul că șefi Poliției Române ar fi mers în să negocieze înmormânarea unui interlop, Klaus Iohannis a spus că aceste chestiuni sunt ”chestiuni foarte îngrijorătoare”. Acesta a subliniat că prea mulți ani, în timpul guvernărilor PSD acești interlopi au fost tolerați, iar acum nu mai sunt tolerați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.