Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nelu Tătaru, despre medicul-erou de la Piatra Neamţ: 'A suferit prima intervenţie chirurgicală, noi sperăm să aibă o evoluţie bună'

Inquam Photos / Octav Ganea
nelu tataru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri seară, că medicul rănit în incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ a suferit prima intervenţie chirurgicală, iar soţia sa a ajuns şi ea în Belgia. ”Noi sperăm să aibă o evoluţie bună”, a afirmat Nelu Tătaru, potrivit MEDIAFAX.

Nelu Tătaru a fost întrebat, miercuri seară, la B1 TV, despre starea medicului Ioan Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ şi a afirmat: ”Ieri a suferit prima intervenţie chirurgicală de excizie şi cu alogrefe pentru o primă parte. A scăpat, să spun aşa de dializă”.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Ministrul Sănătăţii a precizat că în cursul zilei de miercuri soţia medicului a ajuns şi ea în Belgia.

”A ajuns şi soţia astăzi la dânsul, noi sperăm să aibă o evoluţie bună. Această săptămână este o săptămână de a trata leziunile chirurgical”, a mai precizat Tătaru.

Ioan Cătălin Denciu a fost rănit în incendiul care a izbucnit în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, în timp ce încerca să salveze pacienţii.

În urma incendiului au murit 10 persoane, alţi 5 pacienţi dintre cei care se aflau în Secţia ATI Covid murind ulterior la Spitalul de la Leţcani, judeţul Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.