Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | O femeie influencer pe TikTok a fost ucisă - Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o

Hussein FALEH / AFP / Profimedia
Om Fahad

Om Fahad, o femeie influencer din Irak, a fost împușcată mortal în fața casei. Anterior, ea a fost acuzată de imoralitate deoarece a publicat videoclipuri cu ea dansând, stând în fața oglinzii sau conducând o mașină. Poliția irakiană a deschis o anchetă.

Om Fahad a fost împușcată de un bărbat înarmat aflat pe o motocicletă. Se pare că atacatorul neidentificat s-a prefăcut că livrează mâncare victimei, a explicat o sursă din domeniul securității, potrivit Sky News. Fahad a murit în mașina sa. În timpul atacului a fost rănit și asistentul femeii. Polițiștii au început o anchetă.

Fahad, care are aproape jumătate de milion de urmăritori pe TikTok, a devenit faimoasă pentru că a publicat videoclipuri în care dansează pe muzică irakiană. Recent, ea a dezvăluit imagini cu ea conducând o mașină și pozând în fața unei oglinzi. Fiecare videoclip a fost vizionat de sute de mii de ori.

Condamnată pentru discurs indecent

În februarie anul trecut, Fahad a fost condamnată la șase luni de închisoare pentru că a distribuit videoclipuri despre care o instanță a decis că au „discurs indecent care subminează modestia și moralitatea publică”.

În 2023, guvernul irakian a lansat o campanie pentru a restrânge conținutul de pe rețelele de socializare care contravine „moralei și tradițiilor” țării. Ministerul de Interne a înființat o comisie pentru a căuta clipuri „ofensatoare” pe platforme precum TikTok și YouTube și mai mulți influenceri au fost arestați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.