Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PSD a propus program de lucru până la 07:00, PNL a câștigat, iar plenul reunit pentru legea bugetului se închide la 02:00

Inquam Photos / George Calin
plen camera deputatilor parlament

Programul de lucru al plenului reunit al Parlamentului pentru dezbaterea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost prelungit, în noaptea de luni spre marţi, până la ora 2,00.

Parlamentarii au votat acest lucru la propunerea liderului deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, scrie agerpres.ro.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român

"Domnule preşedinte, conform discuţiilor avute în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, la nivel de Birouri permanente, s-a discutat ca, în măsura în care se consideră necesar ca programul de lucru să fie prelungit în ziua următoare (...), vă propunem să supuneţi votului plenului reunit prelungirea programului de lucru până la ora 2,00", a afirmat Andronache.

La rândul său, liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a propus prelungirea programului de lucru până la epuizarea anexelor de la Legea bugetului de stat, respectiv până la ora 7,00 dimineaţa, propunerea fiind însă respinsă.

Citește și: Emil Constantinescu o spulberă pe Clotilde Armand: Nu știe ce vorbește!

La tribună a venit şi liderul deputaţilor AUR, George Simion, care a calificat discuţiile drept "o bătaie de joc".

"E bătaie de joc. Haideţi să găsim câteva amendamente care să fie votate de plenul Parlamentului. Noi putem să stăm până la 7 dimineaţa. (...) Vă rugăm - un apel colegial, care e cât de cât democratic - să votăm câteva amendamente, altfel stăm şi respingem pe bandă rulantă amendamente, ne batem joc de noi şi de ţară", a susţinut Simion.

Citește și: Medicul Emilian Imbri trage un puternic semnal de alarmă: ‘Numărul persoanelor care vin spre spital, de vreo două săptămâni a crescut. Acum două săptămâni de exemplu, aveam 200 de locuri libere în spital, astăzi avem 82’

Ulterior, la propunerea preşedintelui de şedinţă, liberalul Ludovic Orban, parlamentarii au luat o pauză de 20 de minute, după care vor relua dezbaterile.

Plenul Parlamentului dezbate anexele bugetului de stat, discuţiile fiind pe amendamentele de la bugetul Ministerului Dezvoltării.

Citește și: Ludovic Orban: ‘În cursul acestei săptămâni, cel târziu începutul săptămânii viitoare se pot finaliza toate procedurile de numire a prefecților și subprefecților’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.