Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Vlad Voiculescu, despre conferinţa de presă de după tragedia de la Victor Babeş: 'Dacă m-ar fi invitat, aş fi mers'

Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, recunoaşte că nu a fost invitat la conferinţa de presă de la Guvern, luni seara, după incidentul de la unitatea mobilă de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş. Acesta afirmă că Arafat a oferit toate detaliile tehnice relevante.

"Cred că premierul l-a invitat pe doctorul Arafat la conferinţa de presă pentru a comunica pentru ca cel care este direct implicat în operarea acestei unităţi mobile de terapie intensivă să poată să ofere toate detaliile tehnice pe care, de altfel, le-a şi oferit.

Dacă m-ar fi invitat, aş fi mers. Dar înţeleg foarte bine care au fost motivele pentru care l-a invitat pe doctorul Arafat şi cred de altfel că explicaţiile de ieri au fost mai mult decât binevenită", a declarat Vlad Voiculescu.

Trei pacienţi cu COVID-19 au murit la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul "Victor Babeş", din primele informaţii rezultând că s-a produs o defecţiune la instalaţia de oxigen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.