Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Viorica Dăncilă aruncă BOMBA: 'Gabriela Firea nu şi-a anunţat dorinţa de a candida'

Facebook
gabriela firea

Viorica Dăncilă vrea să candideze pentru funcția supremă în stat și să schimbe Palatele: să plece de la Victoria și să se stabilească la Cotroceni. Numai că sondajele nu îi sunt favorabile. Șefa PSD a impus noi criterii: candidatul PSD la prezidențiale să aibă susținerea tuturor organizațiilor din teritoriu și a precizat că Gabriela Firea nu și-a anunțat dorința de a candida, deși primarul Bucureștiului a declarat, de curând, că poate lua în calcul, dacă nu are susținerea PSD, chiar și o candidatură independentă la președinția României.

"Vom vedea care dintre cei care doresc să candideze au susţinere organizaţiilor din teritoriu pentru că este o luptă grea, este o luptă în care trebuie să fim foarte implicaţi şi cred că în această luptă cel sau cea care va candida pentru alegerile prezidenţiale trebuie să aibă alături toate organizaţiile judeţene.

Citește și: Un cunoscut politolog profețește dezastrul pentru USR-PLUS! Dan Barna nu-l va bate pe Klaus Iohannis

Cred că cel sau cea care va candida trebuie să aibă alături toate organizaţiile judeţene pentru a spera la victorie. Gabi Firea nu și-a anunțat candidatura. Dacă și-o va anunța vom avea o discuție în cadrul Comitetului Executiv național.", a declarat Viorica Dăncilă.

Anterior, în cadrul Conferinţei de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud, Dăncilă a vorbit despre nevoia de a avea preşedinte din partea PSD.

Citește și: Prima ieșire în Capitală a Elenei Udrea! Cum a fost surprinsă fostul ministru al Turismului

“Trebuie să ne implicăm pentru alegerile prezidenţiale pentru că sunt importante, pentru că avem nevoie de un preşedinte care să unească societatea românească, avem nevoie de un preşedinte care să fie preşedintele tuturor românilor, avem nevoie de un preşedinte care să nu aibă guvernul meu şi guvernul altora, avem nevoie de o societate mult mai unită, avem nevoie de un preşedinte care să reprezinte România. Avem nevoie de un preşedinte care să-i asculte pe români şi cred că acest lucru este foarte important. Este foarte important dacă vrem într-adevăr să facem paşi importanţi pentru această ţară. Avem guvern PSD – ALDE, trebuie să avem preşedinte PSD, trebuie să câştigăm mai multe mandate de primari în localităţi şi, bineînţeles, trebuie să câştigăm alegerile parlamentare”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: USR și PLUS s-au înțeles! Cine va intra la rupere la Klaus Iohannis

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat joi, la emisiunea Marius Tucă Show, că va candida la prezidențiale doar dacă PSD, ALDE și Pro România o vor considera cea mai bună soluție pentru zona de centru stânga.

Viorica Dăncilă a anunțat că PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale, însă își dorește susținerea ALDE și Pro România.

Citește și: Familia asistentei maternale a explodat în cazul Sorinei: ‘Nu avem justiție, nu avem nimic’

Congresul PSD pentru alegerea candidatului la prezidențiale are loc pe 3 august.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.