Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, atac INCENDIAR la adresa lui Klaus Iohannis: Este cel mai iresponsabil președinte din istorie

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă Parlament

Premierul Viorica Dăncilă a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit iresponsabil pentru că activează doar ca un candidat la prezidențiale și nu ca un președinte.

”Haideți să vedem totuși cum am ajuns aici, cine sunt artizanii acestei situații de instabilitate în care a fost aruncată România ca voi să puteți profita.

În primul rând, acest guvern a fost ținta permanentă a Președintelui României, un precedent periculos pentru democrație, periculos pentru principiul separării puterilor și al independenței instituțiilor.

Pentru că avem un președinte care este, întâi de toate, candidatul PNL! Este, înainte de a fi șeful statului, candidatul principalului partid de opoziție, care și-a uitat rolul în stat și a încălcat legea fundamentală a țării în repetate rânduri.

Ați avut, stimați colegi din opoziție, sprijinul și implicarea totală a Președintelui României în această campanie agresivă de destabilizare a Guvernului. Ați avut în favoarea voastră un demers virulent al candidatului Iohannis care și-a bătut joc de

Constituție și de drepturile și interesul românilor. O luptă oarbă pornită de cel mai iresponsabil președinte pe care la cunoscut România vreodată, unul care acționează conștient împotriva propriului popor. Un președinte care a uitat de români și de țara lui și a pornit o campanie toxică împotriva Guvernului.”, a spus Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.