Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă dă de PĂMÂNT cu planul Opoziției: 'O adunătură de interese și amatorism. În acest textuleț vă arătați foarte curajoși'

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

Atacuri în serie lansate de premierul Viorica Dăncilă, în Parlament, după citirea moțiunii de cenzură. Dăncilă i-a atacat rând pe rând pe Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, dar și pe senatorul Florin Cîțu. Dăncilă a atacat și opoziția la nivel global.

"Asta e alianța de conjunctură care astăzi vrea să dea jos Guvernul, o adunătură de interese și amatorism

Cum puteți tocmai voi să vă asumați “reconstrucția României” când nu știți ce oferiți românilor mâine sau peste o săptămână? Ce plan aveți? Cum faceți? În acest textuleț vă arătați foarte curajoși, dar veniți în fața românilor și prezentați-vă programul de guvernare! Spuneți-le oamenilor care este proiecția voastră, care e echipa guvernamentală, care e planul pentru viitorul țării și al românilor!

Stimați reprezentanți ai opoziției, superficialitatea voastră este rușinoasă. Este jenant pentru oricine se prezintă ca alternativă de guvernare să vină astăzi, așa, în fața noastră și a întregii țări. Și este cu atât mai jenant cu cât e a doua oară când o faceți.

Bănuiesc, totuși, că nu ar trebui să ne surprindă. Doar sunteți cei care niciodată nu învață din greșelile trecutului. N-aveți maturitate politică și nu aveți habar cum să guvernați pentru români! Deși ați mărit TVA-ul la 24%, ați tăiat toate salariile din sistemul public cu 25%, ați tăiat salariul minim cu 25% și ați impozitat pensiile cât ați fost la guvernare, astăzi veniți și amenințați oamenii cu aceleași lucruri", a declarat Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.