Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin îi răspunde lui Alexei Navalny, după apariția imaginilor cu presupusul palat: Nimic din ceea ce este indicat nu-mi aparține’

Kremlin.ru
Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin a spus că palatul din Gelendzhik, pe care liderul opoziției Alexei Navalny l-a arătat în filmul său, nu îi aparține lui și familiei sale, informează Interfax.

"Nimic din ceea ce este indicat acolo ca proprietate a mea, nici eu, nici rudele mele apropiate nu aparține și nu a făcut-o niciodată", a spus Putin luni, în timpul videoconferinței sale cu studenții.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

El a menționat că nu a urmărit întregul film. "Nu am urmărit acest film din lipsă de timp pentru a vizualiza astfel de informații, dar am răsfoit selecțiile video pe care mi le-au adus asistenții mei", a adăugat Putin.

Președintele a numit videoclipul drept o „editare și compilare” video.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

El a menționat că în lumea modernă, când vine vorba de „obiecte care costă milioane, și poate miliarde”, întotdeauna „undeva cumva ceva trebuia să rămână”. "Cel puțin o anumită înregistrare a terenurilor, unele tranzacții financiare, bine, cel puțin o înregistrare de către un notar. Și ar trebui să rămână și urme. În cărțile notariale, în formă electronică", a spus Putin.

Potrivit acestuia, acest subiect „a fost discutat de mai bine de 10 ani”. "Acum este doar o oportunitate convenabilă: au adunat totul și au decis să spele creierii pe cetățenii noștri cu tot acest material", a spus Putin.

El a adăugat că cunoaște unele persoane din „anchetă”. "Cineva este prietenul meu, un fost coleg, niște rude îndepărtate, niște cunoscuți. Există oameni pe care nu-i cunosc deloc care sunt menționați acolo. În general, nu i-am văzut niciodată în ochii mei. Nu-i cunosc că nu prea vor să se apropie de mine; oricine apare i se impun sancțiuni ", a spus Putin. Președintele Rusiei a adăugat că unii dintre oamenii menționați în film au fost în afaceri de mult timp, chiar înainte de a-l întâlni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.