Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

8,2 milioane de utilizatori Facebook in Romania. Va avea efect la alegeri?

facebook

Numărul de utilizatori români de internet cu cont pe Facebook a crescut în primele 10 luni ale anului 2015 cu 7,9%, ajungând, la jumătatea lunii noiembrie, la 8,2 milioane, potrivit unui comunicat remis redacției.

Facebrands.ro şi Facebrands PRO, serviciile de monitorizare şi analiză a activităţii pe Facebook în România, au înregistrat la jumătatea lunii noiembrie 2015 cifra de 8.200.000 conturi de Facebook în România.

Numărul de utilizatori români de internet cu cont pe Facebook a crescut astfel în primele 10 luni ale anului 2015 cu 7,9%, după ce, în tot anul 2014, creşterea acestei cifre a fost de 8,57%, ajungând de la 7 milioane, la începutul anului 2014, la 7.600.000, la începutul anului 2015, la 8.000.000, la jumătatea lunii martie 2015, şi la 8.200.000, la jumătatea lunii noiembrie 2015.

“Reţelele sociale şi blogurile rămân în continuare cele mai dinamice şi interactive medii din peisajul autohton şi ne aşteptăm să-şi consolideze în continuare această poziţie şi în 2016”, a declarat Ionuţ Oprea, manager al serviciilor de analytics Facebrands şi al agenţiei de marketing şi comunicare în social media STANDOUT.

Va fi foarte interesant de văzut ce efecte va genera această creștere spectaculoasă.

Candidații și partidele vor ține cont cu siguranță de noua tendință, dar nimeni nu poate coantifica în acest moment ce ar putea însemna mișcări declanșate pe Facebook și cum s-ar putea traduce în efecte de stradă și numai cu efecte asupra rezultatului alegerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.