Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost anunțată suma cu care vor fi premiați fotbaliștii echipei Real Madrid

real madrid atletico madrid

Fotbalistii si staff-ul tehnic de la Real Madrid vor primi în total 22.000.000 euro pentru câstigarea trofeului Ligii Campionilor. Real Madrid a învins în finala competitiei formatia Atletico Madrid cu scorul de 6-4, dupa un meci cu prelungiri si lovituri de departajare.

Potrivit cotidianului spaniol AS, citat de Mediafax, fiecare fotbalist al echipei Real Madrid va încasa 800.000 de euro pentru câstigarea trofeului Ligii Campionilor.

Premiul pentru câstigarea Ligii Campionilor era de 600.000 de euro, însa jucatorii au mai încasat câte 200.000 de euro si un automobil din partea sponsorului în urma performantei din mansa retur a sferturilor de finala, când Real Madrid a învins echipa Wolfsburg cu 3-0, dupa esecul cu 0-2 din Germania.

În total, fotbalistii echipei Real Madrid vor fi rasplatiti cu 17.600.000 de euro, suma la care se adauga 4.400.000 de euro, bani care vor acoperi premiile antrenorilor si personalului care lucreaza pentru echipa.

Pe 28 mai, Real Madrid a câstigat Liga Campionilor dupa ce a învins, la Milano, echipa Atletico Madrid cu scorul de 6-4, dupa un meci care a avut nevoie de prelungiri si lovituri de departajare. Real Madrid a cucerit al 11-lea trofeu al Ligii Campionilor din istoria clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.