Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AEP, nominalizată la Premiile Electorale Internaționale

AEP

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a fost nominalizată la Premiile Electorale Internaționale 2014, categoria "Egalitatea de gen".

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES, câștigătorii premiilor vor fi anunțați pe 5 decembrie, în cadrul unei ceremonii de premiere care va avea loc în Cape Town, în Africa de Sud.
"În baza atribuțiilor stabilite prin lege, Autoritatea Electorală Permanentă a desfășurat de-a lungul timpului studii și proiecte referitoare la interesele, nevoile și dificultățile întâmpinate în exercitarea drepturilor electorale de către femei", arată sursa citată.
AEP reamintește că în anul 2013 a fost premiată pentru "realizări remarcabile în activitatea de promovare a participării la vot a tinerilor alegători".
Premiile Electorale Internaționale reprezintă o inițiativă a Centrului Internațional pentru Studii Parlamentare (ICPS), prin intermediul căreia este recunoscută la nivel internațional activitatea organismelor de management electoral din întreaga lume.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.