Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Maria Topoliceanu, interviu la Antena 3: Ce a declarat femeia care a TURNAT-O pe Elena Udrea

Inquam Photos / Octav Ganea
ana maria topoliceanu

Ana Maria Topoliceanu a fost cea mai bună prietenă a Elenei Udrea. Până când s-a decis să meargă la DNA și să spună ”ce are pe suflet”. În dosarul Gala Bute, declarațiile lui Topoliceanu au cântărit decisiv în condamnarea la 6 ani a fostei consiliere a lui Traian Băsescu.

Invitată la Antena 3, Ana Maria Topoliceanu a dezvăluit că atunci când conducea Compania Națională de Investiții, Elena Udrea i-a cerut 10% din bugetul anual al instituției, care era de 100 de milioane de euro.

Citește și: DISPERAȚI după bani? Samsung vinde telefoane Galaxy Note 7 recondiționate

”Am preferat să se pronunțe judecătorii. Eu cred că eu am fost mai mult prietenă cu ea decât ea cu mine. Ea a fost prietenă cu mine cum poate ea să fie prietenă cu cineva, până la un punct. Eu m-am dus singură la DNA pe 4 februarie 2015 și am povestit ce am făcut eu. Nu am făcut un denunț și nici nu am beneficiat de avantajul din legea penală. Aveam această pată pe conștiință și am decis să mă duc. Eu mi-am asumat faptul că voi plăti. Am recunoscut că am fost de acord să primesc o sumă de bani pe care am dat-o Elenei Udrea, până în 30.000 de euro. Banii au venit de la un contractor al CNI, prin intermediul lui Ștefan Lungu, apoi de la acesta au ajuns la Tudor Breazu și, apoi, la mine. De două ori i-am dat Elenei Udrea, iar de restul am plătit o excursie și niște lucruri pentru doamna Udrea. Ștefan Lungu a venit cu această propunere. Ea a spus că ar trebui să i se dea 10% din bugetul CNI, adică 10 milioane. Suntem victimele propriilor alegeri, e valabil și pentru doamna Udrea.”, a spus Ana Maria Topoliceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.