Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajată a Serviciului Pașapoarte, preluată de SMURD: Ar putea fi suprasolicitare

smurd

O angajată a Serviciului Pașapoarte, aflată în subordinea Instituției Prefectului Vaslui a fost preluată de o ambulanță SMURD, după ce femeii i s-a făcut rău în timpul programului de lucru, prefectul Isabel Bogdan afirmând că în acest caz cel mai probabil este vorba de suprasolicitare la locul de muncă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Marius Marișcu, pacienta a suferit o criză de epilepsie. "Femeia a fost preluată de un echipaj medical SMURD, după ce a suferit o criză de epilepsie. Ea a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui" a declarat vineri, pentru Agerpres oficialul ISU.

Prefectul județului Vaslui, Isabel Bogdan, a precizat, într-o declarație pentru AGERPRES, că femeia a ajuns într-o astfel de situație cel mai probabil și din cauza suprasolicitării la locul de muncă. Prefectul susține că atât Serviciul Pașapoarte, cât și Serviciul Înmatriculări Auto se confruntă cu o gravă lipsă de personal. "La aceste două servicii este un volum imens de muncă și mă tem că angajații vor ceda unul câte unul. Am informat direcțiile de la centru cu privire la această criză de personal. Un post de la Înmatriculări s-a ocupat deja și sperăm să mai fie scoase la concurs și alte posturi", a declarat Isabel Bogdan. Prefectul a mai precizat că Serviciul de Înmatriculări are un deficit de cinci cadre, iar la Serviciul Pașapoarte ar mai trebui angajate încă patru persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.