Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajatii Dacia anunta ca vor iesi in strada: Romania nu trebuie sa fie groapa de gunoi a Europei

Dacia

Peste 8000 de angajati Dacia anunta ca vor iesi in strada sa protesteze si sa ceara Guvernului prioritizeze constructia autostrazii Sibiu-Pitesti, pentru a crea noi locuri de munca si a le consolida pe cele existente.

Lipsa infrastructurii rutiere adecvate ingreuneaza activitatea Dacia si au existat zvonuri potrivit carora din aceste motive constructorul francez Renault s-ar gandi sa inchida fabrica din Romania.

Sindicatului Autoturisme Dacia cer de asemenea crearea unui cadru legislativ care sa sustina vanzarea de autoturisme din productia interna si sa descurajeze cumpararea masinilor la mana a doua din strainatate, pentru ca spun ei, Romania nu trebuie sa mai fie groapa de gunoi a europei.

Angajatii Dacia solicita de asemenea modificarea legislaţiei în vederea introducerii contractelor de muncă la nivel naţional şi de ramură şi asigurarea unei asistenţe medicale la standarde europene, ţinând cont de necesităţile sanitare ale locuitorilor din Mioveni şi din împrejurimi, informeaza antena3.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.