Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘASE angajați ai Therme Bucureşti au fost răniți

therme

Şase dintre ele opt persoane care au fost rănite, marţi dimineaţă, în accidentul produs pe DN 1, la Bărcăneşti, sunt angajaţi ai Therme Bucureşti, se arată într-o informare a companiei.

Conform documentului remis AGERPRES, microbuzul în care acestea se aflau este al unei companii terţe cu care Therme Bucureşti are contract de prestări servicii.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

"Accidentul care s-a produs în această dimineaţă, pe DN 1, în dreptul localităţii Bărcăneşti, a avut loc între microbuzul unei companii terţe cu care Therme Bucureşti are contract de prestări servicii de transport al angajaţilor şi un tir. (...) În urma accidentului, mai multe persoane transportate în microbuz au fost rănite, şase dintre ele fiind angajaţi ai Therme Bucureşti. Niciuna dintre persoanele care au decedat nu este angajat al centrului. Therme Bucureşti se preocupă constant de starea răniţilor şi de modul în care aceştia sunt trataţi", se arată în informarea citată.

Un accident rutier în care au fost implicate un camion, un microbuz şi un autoturism a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN 1, la Bărcăneşti.

Citește și: Femeia acuzată de INCEST spune că va continua relația cu fiul ei, deși judecătorii i-au interzis

Surse apropiate anchetei au declarat că, potrivit primelor cercetări, camionul se deplasa pe banda a doua a sensului de mers Bucureşti-Ploieşti, iar autoturismul implicat în accident se deplasa pe banda numărul unu a aceluiaşi sens.

La un moment dat, şoferul camionului nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, ar fi acroşat autoturismul, iar ulterior ambele au pătruns pe contrasens, camionul izbindu-se frontal de un microbuz care efectua o cursă regulată specială.

Citește și: INCREDIBIL Faimosul Stephen Hawking pleacă în SPAȚIU

În accident şi-au pierdut viaţa şoferii camionului şi microbuzului, fiind vorba despre doi bărbaţi de 63, respectiv 55 de ani.

Alte opt persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca, iar şapte fiind duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.