Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au apărut pepenii injectați. Cum îi recunoști

pepene

Pepeni injectați. Căldura de afară ne face să poftim la fructe răcoroase, care ne și hidratează. Și cum vara a sosit deja, unele dintre cele mai căutate fructe de sezon sunt pepenii. Atenție! Unii pepeni pot fi injectați cu substanțe care accelerează creșterea și coacerea.

Vezi și: Teorie BOMBĂ după Brexit: Referendumul ar putea fi REFUZAT de Parlament

Pepeni injectați. Există fermieri care culeg pepenii mai devreme şi pentru a le da aspectul de copt îi injectează, lucru extrem de riscant pentru sănătatea oamenilor, scrie publika.md. Pentru a-i identifica foarte repede trebuie doar să fim atenţi la seminţe. Pepeni injectaţi au seminţele albe, necoapte. Ceea ce este în defavoarea noastră este faptul că putem vedea seminţele abia după ce am cumpărat pepenele şi am ajuns cu el acasă.

Pepeni injectați. Este indicat sa consumăm pepeni verzi cumpăraţi din surse sigure sau cel puţin de la comercianţi de la care ai mai cumpărat şi au fost buni din toate punctele de vedere: interior roşu, dulce şi seminţe negre.

Pepeni injectați. Una dintre substanțele folosite de-a lungul ultimilor ani, pentru a crește și a coace miezul pepenilor este Forchlorfenuron, o substanţă folosită la accelerarea creşterii şi în SUA – pentru struguri sau kiwi, dar care este interzisă în Europa. Forchlorfenuronul a fost testat pe şoareci în SUA, observându-se că, la doza maximă administrată, 400 de grame pe kilogram de masă corporală, apare alopecia. De asemenea, şoarecii au scăzut în greutate pe parcursul testelor, potrivit gandul.info.

Totuşi, subtanţa a primit aviz pozitiv de folosire în SUA, deoarece nu conţine substanţe cancerigene şi nici nu s-au observat efecte negative asupra creierului.

Dieta cu pepene verde. În cazul în care cumperi pepeni crescuți natural, poți încerca dieta cu pepene. Dieta cu pepene verde te ajută să slăbeşti 4 kg în 10 zile! Vrei să mai pierzi câteva kilograme, dar şi să te bucuri de plăcerile culinare ale verii? Acum, poţi împuşca doi iepuri dintr-o lovitură: mănânci pepene verde pe săturate şi slăbeşti văzând cu ochii.

DETALII DESPRE DIETA CU PEPENE VERDE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.