Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR pentru România la CE Judo U21. Adam Radvanski, la 55 kg şi Cleonia Rîciu, la 52 kg

www.realitatea.net
judo România

Lotul României a început în forţă Cupa Europeană de Judo pentru Juniori de la Arad! Sportivii noştri au câştigat, în primele ore ale competiţiei, 2 medalii de aur, una de argint şi 7 de bronz.

Cupa Europeană de Judo pentru Juniori de la Arad a început cu salutul lotului României, urmat de imnul naţional, intonat de cântăreţul clujean Aurel Tămaş, anunță Realitatea.net.

Citește și: Președintele FRT, dezvăluiri despre atitudinea Simonei Halep: Elogii la adresa româncei, după calificarea în finala de la Cincinnati

De cum s-a dat startul Cupei Europene, juniorii români au şi început să câştige medalii. Din 17 finale jucate, lotul nostru a obţinut nu mai puţin de zece trofee. Imnul ţării noastre a fost intonat, prima oară, pentru Adam Radvanski. Sportivul a urcat pe prima poziţie a podiumului, la categoria 55 de kg, după ce l-a învins pe Dilshot Khalmatov din Ucraina.

A venit, apoi, rândul Cleoniei Rîciu, la categoria 52 kg, care a trecut, în finală, de Shir Kellner din Israel.

Mihaela Chiss a câştigat medalia de argint, la categoria 44 kg. Alte şapte trofee au fost obţinute de juniorii români care au urcat pe ultima treaptă a podiumului, în debutul competiţiei de la Arad.

Competiţia continuă duminică, atunci când se vor lupta pentru supremaţia pe tatami şi alţi români, la categoriile grele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.