Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama, Vladimir Putin și Kim Jong-Un, întâlnire de gradul 0

obama

Rusia l-a invitat pe preşedintele american Barack Obama, alături de alţi şefi de stat, să asiste pe 9 mai, la Moscova, la aniversarea a 70 de ani de la victoria Aliaţilor în cel de-al Doilea Război Mondial, a declarat luni Iuri Uşakov, un consilier al Kremlinului. 

'Bineînţeles', a răspuns sobru acesta la întrebarea dacă preşedintelui american i s-a trimis o invitaţie. 'Lista invitaţilor a fost elaborată pe baza celei de la precedenta aniversare a victoriei. Evident că am invitat toate ţările din coaliţia anti-hitleristă, aliaţii noştri, dar şi cei mai importanţi şi influenţi parteneri, printre aceştia fiind ţările din BRICS' (grupul constituit din Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud). Oficialul rus a confirmat, de asemenea, că pe lista invitaţilor se regăseşte şi liderul nord-coreean, Kim Jong-un. 

Rusia sărbătoreşte în fiecare an la 9 mai victoria împotriva Germaniei naziste, de fiecare dată organizând în Piaţa Roşie din Moscova o paradă în care îşi etalează forţa militară, transmite agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.