Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali i-a făcut echipa lui Dică: Ce oferte a primit pentru Alibec și Enache

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Gigi Becali anunță că a primit oferte pentru Denis Alibec și Gabriel Enache, însă spune că pe primul nu vrea să-l vândă.

"Acum două zile am avut încă o ofertă pentru Alibec, dar am refuzat-o. Am zis că dacă negociez acum plecări înseamnă că nu o să-mi mai ating scopul. Vreau să fac o echipă și să nu mă mai cert cu nimeni. Să am o echipă care să câștige lejer, să nu mă mai supăr, să nu mai dau telefoane pe bancă.

Cred că am făcut-o deja acum. Dică nu va avea probleme în ceea ce privește implicarea mea. Dar dacă nici cu echipa asta nu va lua campionatul, atunci se implică Becali.

Azi am primit ofertă pentru Enache din Franța. Ei vor să dea 500.000 de euro și eu cer 700.000 de euro", a declarat Gigi Becali la TV Sport ro.

Citește și: Gigi Becali aduce la FCSB perla lui Hagi: Datele transferului

Patronul roș-albaștrilor a format un prim ”11” pe care vrea să-l vadă la FCSB și îl obligă pe Dică să-l folosească pe Ovidiu Popescu în banda dreaptă.

"Eu cred că asta e cea mai bună echipă pe care o putem alinia: Niță - Ov. Popescu, Larie, Bălașa, Morais - Nedelcu, Pintilii - Teixeira, Budescu, Tănase - Alibec.

Ovidiu Popescu trebuie să joace, pentru că eu trebuie să iau bani pe el. Nu contează e și Pleașcă acolo, Popescu trebuie să joace", a adăugat Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.