Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bistrița Năsăud: Bărbat arestat pentru contrabandă, aproape 340.000 confiscate

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din judeţul Suceava a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de contrabandă, după ce poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au descoperit în autoturismul pe care-l conducea aproape 340.000 de ţigarete netimbrate, informează agerpres.ro

Potrivit unui comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud, în noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii bistriţeni l-au depistat în trafic, pe DN 17, pe un bărbat de 23 de ani, din judeţul Suceava care conducea un autoturism ce figura ca fiind radiat din circulaţie. 

Poliţiştii au controlat autoturismul şi au descoperit în interiorul acestuia 339.880 de ţigarete care nu aveau timbre sau marcaje fiscale româneşti şi despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârşirea infracţiunii de contrabandă. 

Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind evaluat la aproximativ 210.000 lei. 

În cursul zilei de joi bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Bistriţa, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.