Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga: Băsescu a fost preşedintele de care România a avut nevoie

Blaga_Basescu_RZV

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, copreşedinte PNL, a declarat sâmbătă, la finalul şedinţei Colegiului Director al democrat-liberalilor, că în cei 10 ani de mandat la Cotroceni, Traian Băsescu şi-a adus o contribuţie importantă la consolidarea parcursului euroatlantic al României, precum şi la întărirea independenţei justiţiei.

"Cel mai indicat ar fi să vă răspundă românii la această întrebare. Eu nu amestec problemele personale aici. Traian Băsescu a venit la conducerea României la sfârşitul lui 2004 şi a fost preşedintele de care România a avut nevoie", a apreciat Blaga, întrebat cum caracterizează, inclusiv din perspectivă personală, cei 10 ani de mandat ai preşedintelui Traian Băsescu.

În opinia lui Blaga, meritele lui Băsescu ca şef al statului nu trebuie uitate.

"Mie îmi place să rămân cu amintiri plăcute despre oamenii cu care am colaborat. Parcursul nostru euroatlantic a fost susţinut cu tărie de acest preşedinte şi îi mulţumim pentru asta. A fost chiar foarte ferm de multe ori, uneori extrem de ferm, în cazul retragerii noastre din Irak şi alte situaţii de acest gen şi poziţiile ferme faţă de vecinii noştri din est", a afirmat el.

Liderul democrat-liberalilor a susţinut că nimeni nu-i poate contesta meritele lui Traian Băsescu în ceea ce priveşte "consolidarea independenţei justiţiei şi modernizarea acestei instituţii importante în statul român". "Eu vreau să rămân cu amintiri plăcute", a adăugat el.

Vasile Blaga a mai spus că nu crede că la mitingul anunţat pentru duminică de PMP dedicat lui Traian Băsescu vor fi prezenţi şi membri ai PDL."Eu nu cred, dar lumea este liberă", a spus el.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.