Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga, impotriva scaderii pragului electoral, dorita de Raluca Pruna: Cat sa fie? Minus 3%?

bpn pnl

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni ca este impotriva scaderii pragului electoral, ironizand propunerea facuta de ministrul Justitiei Raluca Pruna, care considera ca partidele mici ar trebui sa aiba o sansa sa acceada in Parlament si consilii, daca tot li s-a permis infiintarea cu trei membri.

"Nu suntem de acord cu scaderea pragului electoral. E punctul meu de vedere. Orice tema de genul asta e atat de importanta, incat trebuie discutata intai in partid, apoi in Comisia de cod electoral. Cat ar trebui sa fie pragul? Minus 3%?", a spus Vasile Blaga.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu o sfatuieste pe ministrul Justitiei sa discute cu premierul pentru o ordonanta de urgenta daca doreste scaderea pragului electoral, astfel s-ar crea posibilitatea introducerii si altor modificari, cum ar fi alegerea primarilor in doua tururi.

"O sfatuiesc pe doamna ministru sa vorbesca cu prim-ministrul, ar fi calea mai scurta de rezolvare a problemei. Ne-am bucura pentru ca atunci am avea argumente sa introducem in OUG mai multe prevederi. Ne-am bucura sa discute si cu noi, nu doar prin intermediul presei. Indiferent de numarul de membrii care copune un partid nu poti sa creezi discriminari. Toate partidele functioneaza pe aceleasi reguli", a spus Alina Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.