Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Becker, atac dur la adresa lui Novak Djokovici după ce sârbul l-a dat afară

enational.ro
Novak Djokovici

Novak Djokovic a încheiat după trei ani colaborarea cu antrenorul său, legendarul Boris Becker. Anunţul separării a fost făcut chiar de sârb, pe contul personal de Facebook: “După trei ani de succes, eu şi Boris Becker am stabilit de comun acord să punem capăt colaborării noastre. Obiectivele pe care le-am stabilit la început au fost îndeplinite şi vreau să îi mulţumesc pentru colaborare. Pe de altă parte, planurile mele profesionale se îndreaptă spre menţinerea nivelului de joc şi de asemenea să îmi fac un program şi să îmi stabilesc obiectivele pentru noul sezon”.

Lui Boris Becker nu i-a picat deloc bine anunţul fostului său de acum elev şi, într-un interviu pentru Sky News, germanul nu l-a menjat deloc pe acesta, afirmând că Djokovic a avut o a doua jumătate a lui 2016 slabă din cauza faptului că sportivul nu s-ar mai fi antrenat la fel de mult cum o făcea înainte. În plus, spune Becker, Nole s-ar fi dedicat mai mult familiei, pe care o pune pe primul loc, lăsând pe plan secund cariera, iar asta ar fi motivul declinului sârbului din ultima vreme. "Novak nu a petrecut atât de mult timp pe terenul de antrenament, în ultimele şase luni, aşa cum ar fi trebuit, iar el ştie acest lucru. Succese ca acestea nu apar apăsând un buton. Astfel de succese nu pot fi obţinute doar prezentându-te la un turneu. Trebuie să munceşti din greu pentru că şi adversarii tăi fac acelaşi lucru. Profesia de jucător de tenis este probabil cea mai egoistă dintre toate sporturile, pentru că trebuie să fie despre tine, iar el este primul care spune că este un om de familie, aşa că, desigur, soţia şi restul familiei sale trebuie să rămână pe locurile din spate", a spus germanul, conform puterea.ro.

Pe finalul interviului, Becker şi-a mai înmuiat tonul, declarând că, aşa cum îl cunoaşte pe Dkokovic, acesta din urmă îşi va reveni la forma iniţială şi va reuşi să-l detroneze pe Murray din fruntea ierarhiei din tenisul mondial masculin. "Sunt sigur că îşi va recăpăta forma anul viitor. Sunt sigur că acele finale pierdute l-au durut, la fel ca şi pierderea primului loc mondial. Uneori, însă, trebuie să afli cum este să pierzi. Novak nu pierduse nimic timp de doi ani şi jumătate. Aşa că sunt convins, ca fanul său numărul unu pentru anul viitor ce sunt, că îşi va reveni", a mai afirmat fostul campion german.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.