Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

British Airways intenţionează să-şi reia duminică zborurile de la Londra

british airways avion

British Airways intenţionează să-şi reia duminică zborurile cu plecare de la Londra, sperând în revenirea la normal a activităţii pe aeroportul Gatwick şi a majorităţii zborurilor de pe aeroportul Heathrow, după ce sâmbătă toate decolările de pe cele două aeroporturi au fost anulate din cauza unei 'pene informatice', a indicat compania aeriană britanică într-un comunicat, transmite AFP.

Compania a precizat că încă se vor înregistra perturbări ale orarului zborurilor. Doar pasagerii care au o rezervare confirmată se pot deplasa la cele două aeroporturi şi verifica la faţa locului dacă zborul lor este prevăzut, conform Agerpres.

Într-un mesaj video postat pe Twitter, directorul general al British Airways, Alex Cruz, a precizat că incidentul de sâmbătă a fost legat de 'o problemă de alimentare cu energie electrică' şi că nu a fost în niciun caz vorba despre un 'atac cibernetic'. Miilor de pasageri care nu au putut pleca sâmbătă cu zboruri de pe aeroporturile Gatwick şi Heathrow li s-au propus rute alternative, iar celor care nu vor putea pleca nici duminică li se va propune o rambursare a preţului biletului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.