Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

C.T.P: Daca as iesi in strada n-as striga 'Dan S-o va lua!'. Ce ii transmite lui Iohannis

CTP

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri ca daca ar iesi in strada nu ar striga 'Dan S-o va lua!' asa cum au facut-o protestatarii din Piata Universitatii. El ar manifesta pentru o noua Constitutie si ii atrage atentia presedintelui Klaus Iohannis ca si el ar trebui sa faca presiuni pentru a determina schimbarea Constitutiei urmand ca cei care refuza sa suporte consecintele 'nu peste mult timp'.

„Dacă aş ieşi în stradă, ceea ce nu mai fac de 25 de ani încoace, n-aş striga “Dan Ş-o va lua!”, aşa cum am văzut pe nişte pancarte. Nu cred că în felul ăsta se situează chiar pe o poziţie net superioară lui Şova cei care vin cu astfel de pancarte. Dar aş striga altceva: „Altă Constituţie! Altă Constituţie!”, asta este cheia pentru schimbare”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

„Dacă îi supune presiunii acesteia preşedintele Iohannis pe distinşii parlamentari acum, înainte de alegerile din 2016, atunci se va vedea. Dacă refuză, cei care refuză să participe la schimbarea Constituţiei vor suferi consecinţele nu peste mult timp. E un moment propice ca preşedintele să forţeze schimbarea Constituţiei”, a declarat C.T.P.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.