Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campus educational in Bucuresti: CGMB a aprobat planul urbanistic

www.brasovultau.ro
copii scoala

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Planul Urbanistic Zonal prin care se reglementeaza din punct de vedere urbanistic amplasamentul pe care se va construi un campus educational international - Scoala Germana din Bucuresti, care include cresa, gradinita, scoala primara si liceu cu o disponibilitate de 500 locuri.

ALERTĂ - Dacian Cioloș îi răspunde lui Klaus Iohannis

Propunerea a fost votata cu 38 de voturi pentru si 8 abtineri. Au votat pentru 24 de consilieri PSD, 7 consilieri PNL, 3 consilieri PMP si 4 consilieri ALDE. S-au abtinut 7 consilieri USB si 1 consilier PNL.

CTP, despre Cioloş în PNL: 'Promit că mă las de gazetărie politică'

Acest proiect este unul foarte important pentru comunitatea germana din Romania, ambasadele tarilor vorbitoare de limba germana exprimandu-si in mod public sprijinul pentru implementarea acestuia, iar Statul German, prin Ministerul Federal al Educatiei si Cercetarii, a anuntat sustinerea financiara necesara pentru realizarea acestui proiect.

Ministerul Federal al Educatiei si Cercetarii va sustine financiar proiectul, in conditiile in care se poate proba demararea constructiei acestuia in anul 2016.

Reactualizarea si aprobarea Planului Urbanistic Zonal erau necesare pentru ca procedurile de obtinere a autorizatiei de construire sa poata fi demarate in cel mai scurt timp, iar finantarea de la statul german sa nu se piarda.

Subliniem ca acest Plan Urbanistic Zonal a fost publicat pe site-ul Primariei Capitalei pe 13 mai 2016 si a stat in dezbatere publica, 30 de zile,conform legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.