Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceaiurile care te scapă RAPID de grăsimea de pe burtă

ceai fierbinte

Pe lângă o dietă echilibrată și sănătoasă și mișcarea regulată, anumite ceaiuri te ajută să scapi mai repede de kilogramele nedorite și de grăsimea de pe burtă care se lasă greu dusă, potrivit Doctorulzilei.ro.

1. Ceaiul de ghimbir
„Este foarte bun stimulent digestiv, amplifică arderile de grăsimi și ajută la digestia optimă a alimentelor grele. În plus, elimină toxinele din corp", explică fitoterapeutul Alice Popescu.

Ce a scris Sorin Grindeanu în sesizarea trimisă CCR/ DOCUMENT

2. Ceaiul de cicoare
Nu trebuie trecute cu vederea ceaiurile din rădăcină de cicoare sau frunze de mesteacăn. "Prima contribuie la îmbunătățirea digestiei și diminuează apetitul, în timp ce mesteacănul este diuetic, depurativ și elimină excesul de apă din țesuturi", detaliază fitoterapeutul.

3. Ceaiul de urzică

Elimină apa acumulată în exces. Pentru un efect garantat, ceaiul trebuie băut zi de zi până la două luni. Se poate prepara sub forma unei infuzii de 4-5 lingurițe de frunze uscate de urzică la 1 litru de apă fiartă.

4. Ceaiul din frunze de dud

Este o altă soluție pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus. Se folosesc doar frunzele de dud uscate. Ceaiul se prepară dintr-o linguriță de frunze de dud la 250 de ml de apă clocotită. Se consumă după fiecare masă, iar pentru un gust și mai plăcut poate fi îndulcit cu miere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.