Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Cei care au îngropat PNL-ul, au pus de o NOUĂ GAȘCĂ'

pnl.ro
pnl sigla

Stelian Tănase a scris pe blog-ul său care sunt noile mișcări din PNL la mai mult de o lună de la dezastrul de la alegerile parlamentare. "Aceiași membri marcanți ai BPN care au votat toate trăsnăile, cei care au decis lucruri fatale pentru PNL, vor să conducă în continuare partidul", a scris analistul politic.

"Unde sunt liberalii in acest zile!? …Nicăieri ! Și ce fac!? Se uită la buric, se ascund prin birouri. Cind nu fac astea, se ocupă de intrigi cu cuțitele scoase pe masă. Care e miezul afacerii!? Simplu. Cei care au ingropat PNL-ul incearcă din răsputeri să supraviețuiască politic, la virful partidului. Drept urmare l-au confiscat. Au pus de o nouă cooperativă, de o gașcă, pe scurt. Aceiași membri marcanți ai BPN care au votat toate trăsnăile, cei care au decis lucruri fatale pentru PNL, vor să conducă în continuare partidul – de vreme ce și-au dovedit capacitatea și clarviziunea lor !!! Vor să-și asigure pe mai departe locuri de senatori și deputați, să-și salveze carieriele. Cum să lase partidul din mîini, bre, să fie ei scoși din funcții!?…Vor deci să fie tot ei la cîrmă. Mai nou, caută un președinte PNL-marionetă care să se lase controlat de ei și să le asigure și pe viitor joburile politice.

Citește și: Analist politic: 'Iohannis a RĂSUFLAT UȘURAT că a scăpat de un INCOMOD care știa prea multe'

Membrii BPN doresc cu ardoare să nu existe nicio sancțiune, să nu fie indepărtat niciunul dintre vinovații dovediți pentru catastrofa din 11 dec. BPN refuză orice analiză a eșecului. O tot amînă, ca să aibă cistige timp să conspire. Mai multe ședinte BPN au evitat strașnic discuția acestui subiect esențial. Pină azi, 25 ianuarie, nu există o minimă analiză a catastrofei electorale de la alegerile parlamentare. Una care ar trebui făcută nu de analisti si comentatori politici, ci chiar de ei, membri ai BPN. Aici în BPN unde s-au luat toate deciziile proaste se află responsabilii de dezastru. Liberalii de la virf se menajează între ei. BPN nu vorbește deloc despre contraperfomanță – de ex. au obținut mai puțin de jumătate din procentul PSD. Nici că între iunie și decembrie, PNL a pierdut 1,2 milioane de voturi. Nici că electoratul liberal a preferat să nu iasă la vot, in ciuda sentimentelor anti-PSD intacte. A preferat să privească la televizor decit să urmeze la urne pe Alina Gorghiu&Co. Ar fi fost normal ca la 12 decembrie 2016, BPN-ul să se retraga în bloc, după ce stabilea o conducere provizorie cu sarcini exclusiv tehnice- să organizeze urgent congresul PNL in ianuarie, nu in iunie…

Zilele astea PNL se pegătește de un conclav la virf la care se vor decide multe in legătură cu viitoarea conducere și desfășurarea Congresului PNL. Am vrut să reamintesc unele lucruri ( azi nevoia unei analize aprofundate și la obiect a marelui eșec) celor care vor fi acolo. Vor reveni cu alte analize.", a transmis analistul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.