Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai bine păstrat secret de la Hollywood a fost aflat / VIDEO

secret

Cele mai bune efecte speciale ale momentului sunt cele pe care industria filmului incearca sa le tina secrete. In spatele unor decoruri impresionante se ascund, de multe ori, imagini modificate cu atentie in Photoshop. Secretul era bine păstrat, cinefilii crezând, de multe ori, că totul e real.

In filmul "The Walk", in care Joseph Gordon-Levitt joaca rolul cascadorului Philip Petit, care merge pe sarma intre varfurile celor doua turnuri gemene din New York, producatorii i-au construit o masca 3D pe fata si au atasat-o unui profesionist. Astfel, in realitate, actorul nici apare prea mult pe marile ecrane.

Citește și: Bucureștiul va fi paralizat marți: Se anunță un nou miting

Efectele au fost atat de reusite incat unor spectatori li s-a facut rau atunci cand au privit scenele in care protagonistul merge pe sarma la inaltimi naucitoare.

Orice este posibil: dintii sunt indreptati, sanii mariti, capetele atasate pe corpurile dublurilor. Actorii in varsta apeleaza la efecte pentru a-si masca semnele batranetii, iar actorii si actritele tinere isi scaneaza corpurile astfel incat sa apeleze la dimensiunile ideale pe viitor, pentru retusari, scrie The Telegraph.

Citește și: Carmen Brumă, iubita lui Mircea, Badea, fără sutien și chiloți / FOTO HOT

Iar studio-urile care se ocupa de efectele speciale stau in umbra. Unul dintre cele mai bune, Vitality Visual FX, nu isi face reclama si nu are alte informatii pe site in afara de un logo si o adresa de contact.

Un exemplu foarte bun il reprezinta si filmul "Lupul de pe Wall Street", care a avut parte de niste decoruri impresionante, realizate insa pe calculator, informează PRO TV.

Citește și: TUPEU Cristi Borcea a abordat-o și pe fina sa, o cunoscută vedetă tv

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.