Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă războiul dintre Gigi Becali și Armată: Milionarul râde de cererile generalilor

fanatik.ro
gigi becali

CSA a emis astăzi o somație în care se arată că FC Steaua București, clubul de fotbal condus de Gigi Becali, trebuie să plătească 36.826.310 euro în următoarele 30 de zile.

Patronul Stelei însă s-a amuzat pe seama acestei somații și spune că nu trebuie să plătească niciun ban celor de la CSA. "Nu am primit nicio notificare. Din moment ce nu există o hotărâre judecătorească... Eu am notificare, de acum două zile, dar în sens invers, că pot folosi. Din moment ce hotărârea de la Registrul Comerţului spune că noi, Steaua Bucureşti, deţinem palmaresul de 15 ani... În altă ordine de idei, aceste 37 de milioane de euro, pentru ce să îi dăm? Să zicem că avem deja un exemplu al celor de la Rapid, care sunt aproape morţi ca echipă, care se desfiinţează pentru patru milioane de euro.

Sau Dinamo care este în insolvenţă. Dacă avem un om care ţine un brand în picioare, cu demnitate, ce vrem noi în ţara asta? Eu nu ştiu ce se mai vrea. Prin hotărârea din 2014 pot să fac zece desene, pe care noi le-am înregistrat la Registrul Comerţului, dar care mi-a dat dreptul să folosesc denumirea de Steaua Bucureşti, eu aşa mă numesc, cu niciun fel de siglă, joc cu tricoul gol", a declarat Becali la Digisport.

Gigi Becali susține că instanța a anulat marca, însă palmaresul e în continuare al lui: "Ar putea intra Becali în Liga Campionilor, poate îi punem poprire pe fonduri, aşa s-au gândit ei. Ei fac în legea lor, ei sunt judecători, ăsta e prejudiciul, atât le dau. În ce calitate cer ei banii? Este un prejudiciu dacă nu ai voie, dar dacă instanţa spune că am voie? Instanţa a anulat marca, nu palmaresul, nicio instanţă din lume istoria nu le dă dreptate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.