Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP-ul îl face praf pe Cioloş: 'Înnebunesc vacile'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu îl face praf pe premierul Dacian Cioloş. Ziaristul îl pune la zid pe fostul comisar european pentru desemnările lui Andrei Baciu de la Sănătate şi a Cristinei Guseth de la Justiţie.

Citeşte şi: Adrian Nătase, atac DUR la Liviu Dragnea: 'Blaturi care te umplu de ridicol'

"Domnul Cioloș a numit un om despre care habar n-avea cine e. Iar lucrurile nemărturisite erau niște poze făcute ca model, când fulgerătorul ministru al Sănătății era mai tinerel, nici măcar indecente. De ce ar fi trebuit Baciu să se confeseze în legătură cu așa ceva? Cristina Guseth e găsită de dl Cioloș perfect compatibilă cu funcția de ministru al Justiției, fără ca distinsa oengistă să-și fi început vreodată studiile juridice. Fără să fi fost o zi judecător, procuror sau măcar avocat. La audieri, numita dnă Guseth produce un număr de senzație în fața Comisiei parlamentare. Zice că funcția de ministru al Justiției e o „încununare” a muncii dânsei", scrie CTP pe Republica.ro.

Citeşte şi: Băsescu, declaraţii incredibile la adresa lui Cioloş

Atacul lui Cristian Tudor Popescu nu se opreşte aici. Jurnalistul se întreabă dacă Cioloş îi cunoaşte cu adevărat pe miniştrii din cabinet. "După ce v-am creditat ca bun inginer agronom, că dacă așa semănați și cultivați trifoiul sau lucerna, înnebunesc vacile după ce le mănâncă!", a încheiat Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.