Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în justiție: DOVADA legăturilor șefului Inspecției Judiciare cu Marea Lojă a Masoneriei/DOCUMENT

În ultimii ani s-a tot vorbit despre legăturile dintre înalții magistrați și Marea Lojă a Masonilor din România, dar dovezi s-au găsit destul de rar. În posesia STIRIPESURSE.RO au intrat documetele care arată legătura dintre șeful Inspecției Judiciare din cadrul CSM, Lucian Netejoru și Marea Lojă a Masonilor.

Apartenența la această organizație nu le este interzisă magistraților, dar aceștia trebuie să o treacă în declarația de interese. Consiliul Superior al Magistraturii a reglementat acest lucru, însă tocmai aici apare problema lui Netejoru. El nu a spus nicio declarație de interese că ar face parte din Marea Lojă a Masonilor.

”Un magistrat nu poate face parte din asociatii secrete (…). Daca o asociatie inregistrata legal cu un scop, functioneaza in fapt ca o asociatie secreta, avand alte scopuri decat cel declarat, acest fapt trebuie dovedit in fiecare caz in parte. TOTODATĂ, INFOGRAfie 2 judecatorii si procurorii au obligatia de a completa in cadrul declaratiei de interese(…) calitatea de membru in asociatii, fundatii sau alte organizatii neguvernamentale, inclusiv cele masonice”, se mentioneaza in Hotararea CSM.

Lucian Netejoru a fost trecut în adormire din Marea Lojă a Masonilor în anul 2007, dar chiar și în acest context faptul că a ”uitat” să menționeze acest lucru în declarația de interese ridică semne de întrebare.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.