Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș a lansat MESAJUL cerut de Klaus Iohannis. SURSE: Planul comun PNL-USR

klaus iohannis dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloș a lansat mesajul pe care i l-a cerut președintele Klaus Iohannis. Premierul a spus că va lansa o platformă care va cuprinde mai multe proiecte pe care le consideră importante, iar dacă partidele vor dori, pot să susțină platforma. De asemenea, Cioloș a spus că este dispus să continue munca de premier, dacă va avea susținere politică.

Vezi și: Liviu Dragnea îl face praf pe Dacian Cioloș: 'Un șmecher care e premier, care ne minte de un an'

Surse din conducerea PNL ne-au precizat că acesta este mesajul lui Dacian Cioloș, iar PNL și USR vor susține politic platforma premierului, care va fi parte integrantă a programului de guvernare propus de cele două partide, după 11 decemvrie.

”Este important să avem o discuție pe niște principii, pe niște valori, pe niște teme mari pe care și eu cred că trebuie să continuăm în perioada următoare și apoi, cetățenii trebuie lăsați să decidă dacă aceste principii, dacă aceste teme fac obiectul unui program de guvernare.

Nu o să candidez, dar că asta nu mă împiedică să spun cum văd eu că trebuie continuate lucrurile (...) Îmi propun ca în perioada următoare să vin cu aceste principii, cu aceste valori, cu aceste proiecte, care din punctul meu de vedere ar putea fi continuate și în măsura în care va exista o susținere pentru aceste proiecte, nu cu un program de guvernare, pentru că acesta este apanajul partidelor.

Eu vreau să contribui la dezbaterea din perioada următoare. Am putea avea discuții, după ce voi prezenta acest proiect (...) Eu prefer să lansez acum acest proiect, în loc să fac un raport la finalul mandatului acestui Guvern. Va fi o platformă care va cuprinde o sinteză a reflecțiilor, a lucrurilor pe care eu le-am învățat și a proiectelor pe care doresc și consider că trebuie duse mai departe.”, a spus Dacian Cioloș, la Digi 24.

Nu mă interesează pe mine dacă voi fi prim-ministru sau nu, ci mă interesează ca anumite proiecte să fie continuate. Vreau întâi să văd care sunt reacțiile partidelor și apoi ne putem întâlni să discutăm”, a mai spus Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.