Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIM MOMENT a Simonei Halep. Cum poate ajunge tenismena numărul 1 mondial

Twitter.com
Simona Halep

Tenismena Simona Halep a anunţat recent că a decis să joace un turneu pregătitor pe iarbă, înainte de Wimbledon. Românca a acceptat invitaţia pe care organizatorii turneului de la Eastbourne i-au făcut-o şi va participa la competiţie.

Informația a fost confirmată inclusiv de jucătoare, care a făcut anunțul în această dimineață pe Twitter: "Foarte fericită să anunț că voi juca pentru prima oară la Eastbourne. Mulțumiri imense turneului pentru invitația primită. Ne vedem curând, Eastbourne!".

Competiția de la Eastbourne începe luni, pe 26 iunie, şi se desfășoară chiar cu o săptămână înainte de Wimbledon. Clasată în prezent pe locul 2 în top WTA, odată cu participarea la acest turneu,  Simona Halep ar avea şansa să devină locul 1 mondial, spun analiştii.

Printre jucătoarele de top care participă la Eastbourne şi cu care se va confrunta tenismena româncă se regăsesc Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Dominika Cibulkova, Johanna Konta, Caroline Wozniacki, Svetlana Kuznețova, Agnieszka Radwanska, Kristina Mladenovici, Jelena Ostapenko și Garbine Muguruza.

Simona Halep trebuia să fie prezentă și la turneul din această săptămână, care se desfășoră la Birmingham, însă și-a anunțat retragerea cu câteva zile înainte de startul turneului.

Citeşte şi: Băsescu, ATAC cu o replică dintr-un film celebru:'Ai văzut vreodată o prăbuşire mai măreaţă?'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.