Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, accident în fața sediului SRI. Reacția lui Vasile Cîtea / UPDATE

breaking news

Deputatul PSD Vasile Cîtea a fost implicat sâmbătă seara, într-un accident rutier. Autoturismul condus de el s-a tamponat cu un taxi în fața sediului SRI Iași. Polițiștii sosiți la locul incidentului au constatat în urma efectuării alcooltestului, că parlamentarul ieșean era băut, informează Ziarul de Iași.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și i-au testat pe șoferii implicați în accident.

„Șoferul unei autoutilitare care circula pe strada Sfântul Lazar, la virarea pe o străduță nu a acordat prioritate unui autoturism Audi care circula regulamentar și au intrat în coliziune. La rândul său, Audi a lovit un taxi. În urma accidentului, taximetristul a fost transportat la spital însă nu a fost internat. Toți cei trei șoferi au fost testați alcoolscopic, iar soferul Audi a fost găsit pozitiv cu o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost însoțit la spital unde i-a fost luată o probă de sânge pentru determinarea alcoolemiei din sânge”, a declarat Anca Vîjiac din cadrul Poliției Iași.

Parlamentarul a declarat, duminică, la Antena 3, că autoutilitara i-a tăiat calea şi l-a aruncat într-un taximetru, el susţinând că în urma accidentului uşor nu a fost nimeni rănit, ci s-au înregistrat doar pagube materiale.

Întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice, parlamentarul a spus că nu şi că i s-au recoltat probe de sânge pentru a se stabili cu exactitate de ce a ieşit această valoare.

„Şi o salată de oţet dacă consumi poate ieşi această cifră, dar o să vedem la Medicina Legală ce se va spune„, a mai declarat Vasile Cîtea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.