Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Bacalbaşa, despre noul dosar al lui Dragnea: 'În momentul în care lupți pentru adevăr, îți asumi tot soiul de necazuri' (VIDEO)

bacalbasa

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, unul dintre social-democraţii care au ieşit în evidenţă prin stil excentric şi declaraţii controversate, afirmă că situaţia în care se află Liviu Dragnea, căruia DNA i-a deschis un al treilea dosar penal, este o consecinţă a luptei acestuia pentru adevăr şi bunăstare naţională.

Vezi şi: Victor Ponta intră la rupere după anunțul DNA: Anunță 'începutul sfârșitului' pentru Liviu Dragnea și 'Cartel'

"Cred că cea mai bună lămurire o poate da poporul român și poporul român, din nefericita lui înțelepciune milenară, a spus că adevărul umblă întotdeauna cu capul spart. În momentul în care lupți pentru adevăr, respectiv pentru independența economică și bunăstarea poporului român, îți asumi tot soiul de necazuri. Așa încât domnul Dragnea, ca reprezentant al celor care au câștigat alegerile în numele poporului român, de la bun început a ales să meargă pe calea necazurilor asumate", a declarat Bacalbaşa, pentru STIRIPESURSE.RO.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcţia Naţională Anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a anunţat DNA. Dragnea s-a prezentat luni la DNA în acest dosar.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.