Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Craiova au fost reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

contrabanda tigari

Doi bărbaţi din Craiova, de 37 de ani şi 38 de ani, au fost reţinuţi luni de poliţişti pentru contrabandă după ce într-o autoutilitară cu care circulau oamenii legii au găsit aproape 9.000 de pachete de ţigări fără timbru fiscal şi suma de 64.000 lei. 

Potrivit IPJ Dolj, cei doi au fost depistaţi în trafic, în comuna Leu, într-o autoutilitară, iar într-un compartiment ascuns (pereţi dubli) au fost identificate 8.990 pachete ţigări (179.800 ţigarete) fără timbru de marcaj fiscal, provenite din contrabandă, precum şi suma de 64.000 lei. 

"Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării şi au fost predate la Direcţia Regională Vamală Craiova pentru calcularea prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului. De asemenea, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării şi suma de 64.000 lei, totodată fiind indisponibilizat şi autovehiculul respectiv", precizează IPJ Dolj într-un comunicat transmis marţi. 

Cei doi suspecţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar în baza probatoriului administrat cei doi au fost introduşi în arestul poliţiei doljene pe bază de ordonanţă de reţinere şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă pe o perioada de 30 zile.

Citeşte şi: Casa Regală a României e în DOLIU! Principesa Margareta a făcut ANUNŢUL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.