Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Ce să avem împotriva fundației lui Ponta? Nu m-a invitat să mă înscriu

PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Piatra Neamț, înaintea unor ședințe strategice din partid, că Victor Ponta nu va fi exclus sau sancționat pentru înființarea fundației. Dragnea a spus că între el și Ponta sunt "relații de prietenie", că au început să vorbească zilnic și că el personal îl încurajează pe fostul premier cu fundația. Liderul PSD a precizat că nu a fost invitat să se alăture fundației dar va fi alături de Victor Ponta când aceasta se va lansa.

Afirmațiile vin pe fondul unor nelămuriri din partid după anunțul lui Ponta privind înființarea fundației. Surse din PSD și-au exprimat temerile că Ponta ar putea transforma fundația într-un vehicul politic care să rupă din PSD. Fundația lui Ponta se va numi Black Sea Regional Project și din ea vor face parte, printre altii, fostul vicepresedinte PSD Nicolae Bănicioiu, dar şi copresedintele ALDE Daniel Constantin.

"Nu, cu riscul sa va dezamagesc (nu va fi exclus sau sancționat Ponta), m-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana, si impreuna cu Victor Ponta am comunicat foarte mult, in fiecare zi. Sigur, nu pot sa spun ca ne-am amuzat, ca nu e in regula, s-a plecat de la o stire complet falsa pe care nu si-a asumat-o nimeni. Nu avem nicio problema cu fundatia pe care o infiinteaza, sper sa fi aprobata la tribunal, il incurajez cu aceasta fundatie, nu poate sa faca nimic rau, este un om cu multa experienta, cu multe cunostinte. Nu a fost niciun fel luat in discutie asa ceva (excluderea sau sanctiunea). Am vazut toti la TV, am asteptat sa-si dea cu parerea toti moderatorii si analistii, nu exista, au fost colegi ai nostri la TV care au incercat sa explice ca nu exista acest subiect. Am relatii de prietenie cu Victor asa cum am avutt inainte. L-am invitat aici dar nu poate veni la Comitetul Executiv de maine, am stabilit sa ne vedem saptamana viitoare. Nu exista nici in partid nici la nivelul conducerii, cu atat mai putin la mine personal, o reactie  negativa cu privire la aceasta fundatie si il incurajez sa mearga cu ea mai departe", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă în aceste condiții PSD-iștii au voie să se înscrie în fundația lui Ponta, Dragnea a răspuns: "Sunt PSD-isti care s-au inscris, bineinteles, acum ca o gluma noi sprijinim societatea civila, ce sa avem impotriva unei fundatii?Este un lcuru bun pe care-l face Victor".

Dragnea a adăugat că Ponta nu l-a invitat în fundație.

"Am glumit cu el, sper sa nu se supere ca divulg, daca ar avea o functie de presedinte executiv la fundatie, poate m-as duce. Nu am primit invitatie, nu, sa intru in fundatie, dar vreau sa fiu prezent cand o lanseaza, o sa fiu langa el", a mai spus Dragnea.

Vezi si: Se clatină scaunul lui Tăriceanu în Senat: 'Există nemulțumire în PSD'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.