Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După procurorul general, o altă plecare e iminentă din sistem

somatie oameni

Nori negri se abat peste ANAF... Mai bine spus, peste conducerea ANAF. Rămas moștenire guvernului tehnocrat dela super-politizatele guverne Ponta, cei din conducerea ANAF nu s-au mai uitat la ce vremuri au venit și au continuat vechile practici: cearta cu mediul de afaceri, abuzurile și mai ales sfidarea autorității.

Ce a pus capac a fost începutul anchetei DNA privind recuperările bunurilor decise de instanțele de judecată. Invocând tot felul de chichițe funcționărești cei din conducerea ANAF au permis ca oameni ca Fenechiu, Voiculescu și alții să scape cu averea aproape intactă la un pas de posibile eliberări condiționate, în pofida atenționărilor repetate venite dinspre DNA și nu numai.

Vezi și: EXCLUSIV PNL măsoară 4 oameni pentru Primăria Capitalei/ surse

Vezi și: Lista care ȘOCHEAZĂ România

Surse politice convergente susțin că zilele șefului ANAF sunt numărate. Foarte posibil ca și în cazul lui, la fel ca și în cazul procurorului general al României, să i se fi sugerat mai demult că ar fi cazul să părăsească scena și pentru că mesajele nu au fost înțelese plecarea să fie mult mai abruptă.

Surse demne de încredere din ANAF susțin pentru STIRIPESURSE.RO că Gelu Diaconu, președintele instituției ar fi amenințat de mai multe ori cu demisia. El a fost adus în ANAF de Daniel Chițoiu, cel supranumit ”Pușculița” partidului lui Tăriceanu în spatele căruia s-ar afla Dan Radu Rușanu - și Chitoiu și Rusanu având întrecut mari probleme cu DNA.

Vezi și: OFICIAL Bomba se confirmă - DNA face dosar ANAF-ului în Cazul Voiculescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.