Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea detonează bomba, în direct, la România TV: Ce a spus despre Gorghiu și Ponta

nasul tv
elena udrea

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea a detonat bomba în direct la RTV. Udrea a vorbit despre activitatea DNA şi a lansat o întrebare dură. De ce Alina Gorghiu de la PNL nu este chemată la DNA? Răspunsul a fost unul extrem de dur.

"Domnul Ponta nu intră în aspecte de viaţă privată. E o relaţie mai veche a domnului Olteanu cu doamna Gorghiu. Cred că are date certe. Argumentele lui Ponta sunt credibile.

Citeşte şi: Un politician a făcut-o lată: A lovit grav de tot un barman

Sunt convinsă că domnul Ponta are mai multe argumente decât cele spuse. Activitatea DNA e selectivă politic raportat la partidul preşedintelui. În ultimii trei ani aşa s-au petrecut lucrurile. Doamna Gorghiu nu ar putea să aibă dosar penal? Normal că ar putea să aibă. Doamna Gorghiu a fost în Consilii de Administraţie. Dacă vrei să faci un dosar penal ar putea avea dosar penal. Dânsa e chemată însă prin spate la DNA. Doamna Gorghiu a fost chemată ca martor la DNA şi a intrat pe uşa din spate. E o realitate. ", a tunat Udrea.

Citeşte şi: Regina Ana a MURIT

Fosta blondă de la Cotroceni nu l-a iertat nici pe Vasile Blaga, celălalt copreşedinte al PNL. Domnul Blaga are nu ştiu câte denunţuri. Pentru de o mie de ori mai puţin eu am stat în puşcărie. Dânsul nu este nici măcar chemat. Selecţia se face în funcţie de partidul care susţine preşedintele, practic de partidul care este la putere.", a dezvăluit Udrea la RTV.

Citeşte şi: Povestea de dragoste dintre Regele Mihai și Regina Ana

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.