Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea detonează bomba pentru Klaus Iohannis: Legături între DNA şi cu dosarul şefului statului

elena udrea

Elena Udrea detonează bomba anului în politică. Fosta şefă a PMP face o legătură directă între conformarea Laurei Codruţa Kovesi pentru un nou mandat al DNA şi strămutarea procesului lui Klaus Iohannis. Fosta blondă de la Cotroceni dă de pământ cu şeful statului.

Citeşte şi: Aproape de o nouă TRAGEDIE: Un fost jucător de la Viitorul s-a prăbușit pe teren timp de 10 minute

"Domnul Iohannis livrează mesaje care i se transmit. Îl întreb de ce nu pune la cale strategia pe sănătate a fostului preşedinte din 2008. Primul care are probleme cu legea e chiar domnul Iohannis. Nu e trimis în judecată şi anchetat deocamdată. După ce a numit-o strategic pe doamna Kovesi i s-a strămutat procesul. E ca şi când hoţul strigă hoţii. E un preşedinte absent şi neimplicat. Habar nu are de nimic. Nu e deloc potrivit pentru ţara noastră. România avea nevoie azi de un adevărat lider. E o situaţie grea. O clasă politică în derivă şi un guvern incompetent. Presa e îngenuncheată. Aveam nevoie de un preşedinte puternic.", a spus Udrea pe B1TV.

Şi Elena Udrea nu s-a oprit aici. Fosta blondă de la Cotroceni o face praf şi pe soţia preşedintelui.  "Nimic pentru ţară, doar vacanţe cu doamna Iohannis. E dependent de doamna Iohannis, nu poate merge nicăieri fără doamna Iohannis. Putea să candideze şi doamna Iohannis. Tot aia era. Domnul Iohannis a fost ales printr-o manipulare uriaşă, iar guvernul său de tehnocraţi nu face deloc bine României. ", a încheiat Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.