Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac cere DEMISIA ministrului Educaţiei: 'Liviu Pop, go home!'

facebook.com
Eugen Tomac

Guvernul lui Mihai Tudose e atacat din toate părţile. Unul dintre liderii PMP, Eugen Tomac cere demisia ministrului Educaţiei, Liviu Pop. Tomac îl consideră vinovat pe Pop de ultimele scandaluri cu lipsa manualelor la început de an şcolar.

"Liviu Pop, go home!

Ministrul Pop trebuie să plece din fruntea Ministerului Educaţiei, dar nu pentru criticile lui Liviu Dragnea legate de manuale, de manualul de educaţie fizică, în mod particular. Înainte de toate, ministrul Educaţiei trebuie să demisioneze, deoarece nu are soluţii pentru rezolvarea problemei abandonului şcolar.

România este ţara cu cei mai mulţi elevi din Uniunea Europeană care abandonează şcoala. Majoritatea sunt de la ţară şi provin din familii sărace. În timp ce doi din zece elevi ajung să renunţe la şcoală, guvernul a tăiat, la ultima rectificare bugetară, 25 de milioane de lei din finanţarea programelor “masă caldă în şcoli” şi “tichete pentru grădiniţă”.

Din păcate, implementarea Strategiei privind reducerea părăsirii timpurii a şcolii în România, precum şi a Pachetului integrat pentru combaterea sărăciei au eşuat în timpul mandatului actualului ministru al Educaţiei. Singura soluţie pentru România şi pentru PSD: Liviu Pop, go home!", a tunat Tomac pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.