Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul Cătălin Ivan, după demisia colegului său din PSD: Un Sorin Moisă, cât o sută de Liviu Dragnea

Ivan

Demisia europarlamentarului Sorin Moisă din PSD stârneşte reacţii după reacţii în lumea politică. Cătălin Ivan, coleg cu Moisă în Parlamentul European, afirmă că un partid sănătos ar aprecia mai mult oameni ca Moisă decât oameni ca Dragnea.

Vezi şi: ALERTĂ - Europarlamentarul Sorin Moisă demisionează din PSD. Critici dure pentru Dragnea

"Este un text lung, dar merita citit cu atentie. Este scris cu sinceritate, fara agende ascunse, fara sa faca jocul cuiva. Plecarea lui Sorin Moisa este o pierdere imensa pentru stanga romaneasca si europeana. Un partid sanatos, democratic, atasat real valorilor de stanga si valorilor europene, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea. ...PSD nu mai este insa ce a fost la un moment dat si este tot mai departe de ce ar fi putut sa devina", scrie Cătălin Irav pe Facebook, distribuind postarea în care Moisă îşi anunţă motivele demisiei din PSD şi trecerii în grupul PPE din Parlamentul European.

Cătălin Ivan este el însuşi într-o situaţie incertă. Exclus din PSD, acesta susţine că este în continuare membru de partid şi activează în grupul S&D din Parlamentul European.

Vezi şi: Un greu al PSD îl contrează dur pe demisionarul Sorin Moisa: Era inevitabil. Era mai apropiat de Cioloș decât de PSD-ul care l-a făcut europarlamentar!

Victor Ponta, reacție după demisia de răsunet al lui Sorin Moisa din PSD: PSD a luat-o pe un drum pe care au mers înainte PRM și PD și au dispărut

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.