Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar: este o criză politică `anti-România`

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega decriptează criza politică din aceste zile cu următoarea formulă matematică: ”Antipolitică + antiinteligență = anti-România”

Potrivit lui Rebega, ”Guvernul este învestit de Parlament (nota bene: de întregul Parlament, nu numai de majoritate!) și depune jurământul în fața Președintelui, funcția care reprezintă România! Prin urmare, schimbarea unui guvern trebuie făcută cu aceeași transparență și urmând o procedură constituțională – fie ea demisie sau moțiune de cenzură – care să convingă cetățenii de justețea deciziei. Altminteri vorbim de antipolitică!”

Supărarea lui Rebega continuă: ”un premier nu se demite la o ședință de partid, în urma unei evaluări interne. Domnul Dragnea insultă inteligența a milioane de români, fluturând niște cifre cu totul neverificabile și lipsite de relevanță! Pe de altă parte, nici premierul Grindeanu nu a procedat corect, întrucât a ieșit la declarații înainte de a fi tranșat clar, prin vot, chestiunea în interiorul partidului. Prin urmare, este vorba despre antiinteligență! România ajunge, astfel, în situația unică în care o majoritate își dărâmă propriul guvern, la șase luni după învestitură, într-un moment în care toți indicatorii economici sunt pozitivi!”

Rebega mai spune că pentru toată lumea este clar ”că această criză bizară are alte cauze. Nu trebuie să fii foarte informat ca să intuiești că este vorba despre o luptă pentru putere între grupuri oculte și trans- (sau supra!) partinice! Iar aceasta este împotriva democrației și împotriva României!”

Europarlamentarul face un apel direct către cei implicați în declanșarea crizei: ”În contexul în care țara noastră se află în preajma unor amenințări internaționale majore și în numele poporului român, vă somez, domnilor politicieni, să vă dați jos măștile! O politică pentru țară se poate face numai împreună cu țara! Spuneți adevărul și adevărul vă va face liberi! Spuneți adevărul pentru că numai adevărul vă va da puterea!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.