Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV STENOGRAME PSD: Eu fac listele! NU vreau partide în partid!/ AUDIO

psd.ro
Dragnea PSD

STIRIPESURSE.RO continuă să difuzeze stenograme din interiorul ultimei ședințe a Comitetului Național Executiv al PSD de la Murighiol. Președintele PSD a atras atenția în spetele ușilor închise că deși sunt tot felul de negocieri și presiuni în partid, listele de candidați vor fi supervizate personal de el. În același timp i-a contrat dur pe șefii organizațiilor speciale din partid - VARIANTA AUDIO mai jos:

Vezi și: Jocuri de culise în PNL București. Vezi capii de listă propuși de sectoare. Surpriză pentru Predoiu

Nu mai încercați să mă convingeți că nu ar trebui să respectăm ceea ce am hătărât și anume:  cu nume noi pe listă, cu liste profesionalizate funcție de comisiile de specialiatate pentru aveam foarte mulți, enom de mulți bine pregătiți în partid. Am vorbit de prezența femeilor pe liste și din ceea ce am văzut până acum în multe județe e în regulă, în altă parte nu mai încercați să îmi spuneți că nu aveți variante, pentru că din câte știu eu Viorica (n.a. Viorica Dăncilă, președintele OF al PSD) aveți organizații de femei în fiecare județ, așa țin eu minte.

La fel cu tinerii. Vreau să vă spun cu sinceritate și cu mult drag și organizațiilor de femei și de tineret și de pensionari regula nu e că organizație de județ stabilește în interior numele și le impune organizației județene.

La fel și organizația de... Domnul ... e pe aici?

Cineva din sală: Nu e

Nu e aici. Mai bine. Țin foarte mult la voi, dar nu suntem de acord să vă faceți partide în partid sau grupuri în grupurile palamentare. Așa ceva nu se va întâmpla! Uitați abordarea asta pentru că ea nu este corectă și benefică pentru noi ca și partid social-democrat, deci nu ține.

De asemenea înțeleg că aveți o problemă cu cotizația... Nu are rost să veniți să discutăm despre liste fără cotizație. Nu este prima dată când vorbim. Am vorbit de la sfârșitul lunii iulie, deci sunt aproape 3 luni de când am discutat criteriile... Sunt corecte, sunt transparente și nu o să trec peste ele. M-aș bucura să mă luați în serios și cred că nu e greu de făcut lucrul ăsta.”, a spus Liviu Dragnea conform stenogramelor intrate în posesia STIRIPESURSE.RO

Vezi și:

Măsuri EXCEPȚIONALE de securitate la PSD. Sediul din Kiseleff securizat total - AICI

Liviu Dragnea despre votul senatorilor PSD în Cazul Oprea - AICI

Liviu Dragnea despre cine vor fi miniștrii PSD- AICI

Liviu Dragnea despre numirile politice ale directorilor de școli- AICI

Vom reveni în cursul zilei cu alte STENOGRAME.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.