Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fata unui celebru INTERLOP calcă pe urmele tatălui: Acuzații GRAVE

www.libertatea.ro
Genică Boerică

Diana Boerică, fiica celebrului om de afaceri Genică Boerică, a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Diana Boerică a mai fost trimisă în judecată în urmă cu 2 ani tot pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Conform anchetatorilor, fiica lui Genică Boerică împreună cu alte cinci persoane au prejudiciat statul în perioada 2011-2012 cu suma de 3.074.642 lei, din care bază impozabilă 2.479.550 lei şi TVA 595.092 lei, anunță Adevărul.

Citește și: REVOLTĂTOR: Leon Dănăilă a fost UMILIT la preluarea mandatului de senator

Inculpaţii Dan Dumitraşcu (avocat), Diana Boerică, Gheorghe Chirfot, Ileana Moandă, Gabriela Iordache, Răzvan Ţugui, dar şi SC Yuko Group SRL, SC New Ribon Incorporated SRL şi SC Lord House SRL, au fost trimişi în judecată pentru evaziune fiscal, spălare de bani, delpidare sau falsul în înscrisuri sub semnătură private, iar Direcţia Generală a Finaţelor Publice Dolj s-a constituit parte vătămată în dosar.

Trei dintre inculpaţii ( Diana Boerică, Dan Dumitraşcu şi Ileana Moandă) trimişi în judecată în momentul de faţă mai sunt cercetaţi într-un alt dosar tot pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Dosarul se află pe rol la Curtea de Apel Craiova, iar următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 9 ianuarie 2017.

Tatăl lui Diana Boerică este căutat prin Interpol de doi ani. Genică Boerică a reuşit să fugă din ţară înainte să fie condamnat la 10 ani de închisoare într-un dosar privind returnări ilegale de TVA de peste 4,5 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.