Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Prunea: 'Nu m-am decis dacă voi candida la şefia FRF'

www.click.ro
prunea

Fostul internaţional Florin Prunea a declarat, luni, că nu s-a decis încă dacă va candida la preşedinţia FRF. Tot luni, Marcel Puşcaş şi-a anunţat candidatura la şefia forului de la Casa Fotbalului.

"Nu am luat nicio decizie, aceasta se va lua de către grupul de candidatură. Când se va lua o decizie, o vom face publică. Dacă se va întâmpla să fiu eu candidatul generaţiei noastre, voi face totul pentru a reuşi să-l îndepărtez pe actualul preşedinte, care nu are nicio treabă cu sportul în general şi cu fotbalul în special. Dacă este bun manager să se ducă în altă parte, nu la fotbal", a declarat Prunea la Digisport, conform News.ro.

Citește și: Dezvăluiri despre marea înțelegere: Cum îi umple Gigi Becali buzunarele lui Gică Hagi

Luni, fostul arbitru Cristian Balaj a declarat că, din câte ştie el, Florin Prunea va fi candidatul grupului de "opozanţi" ai adminsitraţiei FRF, format din foşti internaţionali.

Marcel Puşcaş a candidat şi la alegerile din 2014. El a renunţat la candidatură chiar în cadrul AG de alegeri, pentru a-l susţine pe actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. În schimbul acestei susţineri, Puşcaş a fost cooptat în echipa administrativă a FRF, din care s-a retras în acest an.

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc în mai 2018 şi în cadrul acestora Burleanu va încerca să obţină un nou mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.