Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Mergea, în sferturile de finală la Roland Garros

florin mergea

Perechea formată din indianul Rohan Bopanna şi românul Florin Mergea a câştigat, duminică, meciul cu dublul Brian Baker/Marcus Daniell (SUA/Noua Zeelandă), 6-2, 6-7 (4), 6-1, în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, disputat pe zgură şi dotat cu premii de 2.176.000 euro.

Meciul a durat o oră şi 48 de minute. Pe durata partidei, Rohan şi Florin au servit 11 aşi şi au comis 6 duble greşeli. Dublul Bopanna/Mergea a câştigat 84% dintre puncte jucate cu primul serviciu, a reuşit patru break-uri şi nu a cedat serviciul niciodată, potrivit Mediafax.

Pentru accederea sferturile turneului de la Roland Garros, Bopanna şi Mergea şi-au asigurat 360 de puncte în clasamentul mondial şi un cec în valoare de 68.000 de euro.

În următoarea rundă de la Paris, perechea Rohan Bopanna/Florin Mergea va întâlni învingătorii din meciul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia) - Chris Guccione/Andre Sa (Australia/Brazilia).

Perechea Bopanna/Mergea a fost cotată cu a şasea şansă la câştigarea trofeului de la Paris. Florin ocupă locul 13 în clasamentul ATP la dublu, în timp ce Rohan se află pe poziţia a 11-a. Românul şi indianul au reuşit două finale în acest sezon, la Sydney (suprafaţă dură) şi Madrid (zgură), ambele pierdute. În 2015, dublul Bopanna/Mergea a pierdut în optimile turneului de la Roland Garros.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.