Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ziarist, şef la PNL în fieful lui Ponta (surse)

pnl nou sigla

Biroul Permanent Naţional al PNL îi va mazili miercuri seara pe liderii penali, în conformitate cu deciziile adoptate sâmbătă la Piteşti. Printre cei care "zboară" din fruntea partidului este Dian Popescu, copreşedintele PNL Gorj, condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare.

În locul lui Dian Popescu va fi numit senatorul Tudor Barbu, potrivit unor surse citate de TV Sud. Fost prezentator al emisiunii "Se întâmplă acum", de la OTV, Barbu a fost ales senator în 2012 din partea PPDD. Ulterior, acesta a trecut la PC, pentru ca de la conservatori să sară în tabăra liberalilor, în primăvara anului 2014.

Presa locală din Gorj este plină de declarații ale primarilor liberali, care spun că nu l-au mai văzut pe senatorul Tudor Barbu din campania electorală și că nu i-a spijinit cu nimic. În schimb, Barbu pretinde că-și ține audiențele pe Skype. Senatorul s-a mai remarcat pe vremea când era la PPDD prin afirmaţia că prioritatea politică a partidului este trimiterea lui Dian Popescu la puşcărie.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.